Lichtbijeenkomst 2018

‘In de voetsporen van de Meesters van het Verre Oosten’

Himalaya Shamballa We Gaan Naar Huis LichtReis!
Een LichtReis die je Leven voor eens en voor altijd zal veranderen.

Niet alleen omdat we in de voet- en Lichtsporen van de Meesters van het Verre Oosten gaan reizen door de Himalaya’s, Nepal, Tibet en misschien ook wel de Gobi woestijn, maar vooral omdat het ook om een Innerlijke Reis naar Huis gaat. Een Reis die uw existentiële ofwel essentiële Levensvragen zoals ‘Wie Ben Ik, Waar Kom Ik Vandaan en Waar Gaan We Samen Naar Toe?’ zal beantwoorden. En dit doen we zowel vanuit het uitgangspunt ofwel gezichtspunt van de Stof/Lichaam, de Ziel/Tijd als de Geest die niet van Ruimte en Tijd is.

Deze Lichtreis heeft als doel om vanuit de stof (de Himalaya’s) door de ziel (Shamballa) naar de Geest (ons Ware Thuis) te gaan.
We treden daarbij in de voetsporen van de Meesters (Meester over Jezelf Worden) en zullen net als hen niet alleen fysiek op reis gaan, maar vooral ook op reis binnen in onszelf. Op zoek naar ons Ware Thuis.

Als je je vandaag moe of lusteloos voelt of in het verleden getraumatiseerd bent geraakt en de toekomst niet (helemaal) meer ziet zitten, dan is het tijd om het ware leven weer in je wakker te laten worden en op te staan en naar huis te gaan.

De volgende Lichtbijeenkomst vindt plaats op zaterdag 28 april om 13.00 uur in Spaarndam. Tijdens deze bijeenkomst zal er tevens aandacht worden besteedt aan het activeren van het ‘Zelfhelend Vermogen’.
Je bent van harte welkom!

De bijdrage voor deze bijeenkomst is 10 euro.
Je kunt je aanmelden via het volgende e-mailadres: emmyvankeeken@gmail.com of via https://www.wearehome.nl/contact

———————————————————————————————————————————————————————————————————

Ga je ook mee op de mooiste reis van je Leven?
De thee staat klaar!

Klik hier voor uitgebreide informatie over de Lichtbijeenkomsten: https://www.wearehome.nl/lichtexpeditie-1

Advertenties