Colloïdaal zilver/goud

(in verband met de Codex Alimentarius en KOAG Kag voorschriften mogen we geen informatie verstrekken over de werking van colloïdaal zilver en goud. Het is niet toegestaan en wettelijk verboden). Voor meer informatie hierover, zie de pagina bewustzijn.

Colloïdaal zilver
Colloïdaal zilver hoogenergetisch is geproduceerd volgens een volstrekt uniek proces. Het principe is echter eenvoudig. De zuiverste kleinste zilverdeeltjes losschieten via een bipolair, multi-frequentie hoogspanningresonantiesysteem. Dit unieke proces zorgt voor een colloïdale oplossing die zeer verfijnd en hoogenergetisch is. Een paar procent goud is toegevoegd om het te completeren.

De verpakking is gemaakt van energetiserend violet glas. Dit glas heeft bijzondere eigenschappen, dus gooi deze flessen nooit weg. Ze zijn goed te gebruiken om water of andere producten in te bewaren.
In vergelijking met bruin, groen of blauw glas heeft violet glas de volgende eigenschappen:
• wezenlijk betere bescherming tegen lichtinwerking
• verlenging van de houdbaarheid van producten
• behoud en stimulering van de werking
• mogelijke reductie van conserveringsmiddelen
• attractieve verpakking, 100% recyclebaar (groenglascontainer)

Colloïdaal goud
Goud behoort tot de groep edelmetalen en komt als zuiver metaal in de natuur voor. Het symbool is afkomstig van het Latijnse woord Aurum, dat lichten of glanzen betekent. Het is het 74ste element in de lijst van meest voorkomende elementen op aarde en het metaal van de Zon (zonnekracht). Voor velen heeft goud een magische betekenis en het werd door de eeuwen heen gebruikt voor velerlei toepassingen. De laatste jaren groeit echter vooral in Amerika de belangstelling voor de werking van goud. Net als colloïdaal zilver in Europa is het hier al meer een begrip geworden.
Goud komt als sporenelement voor in de bouwstenen van het menselijk lichaam, vooral in de hersenen. Het is een metaal wat het lichaam nodig heeft. Colloïdaal goud is puur goud, zwevend in gedestilleerd water. Het wordt gezien als een mineraal en de gouddeeltjes, in ionische vorm, zijn zo klein dat ze geen toxische belasting hebben op het lichaam
Colloïdaal Goud zit in speciale Viosol glas flesjes. Er is tevens 5% zilver in verwerkt om het steriel te houden.

Een stukje geschiedenis
Goud was al 3000 jaar voor Christus bekend als sieraad en ruilmiddel. Michael Faraday, de wereld beroemde Engelse medicus is de ontdekker (rond 1857) van colloïdaal goud.
In de middeleeuwen werd het gebruikt als een elixer, om de gezondheid te bevorderen en de jeugdigheid te herstellen. Dat er niets nieuws onder de zon is bewijzen de Chinezen die al eeuwen lang gouden munten in hun voedsel mee kookten om zo sporen en de energie van goud op te kunnen nemen. Ook in de bijbel wordt de werking van goud aangehaald. Zo wordt beschreven dat Mozes van de berg met zijn tien geboden kwam en tot zijn grote schrik zag dat het volk zijn sieraden genomen had. Het had voor zichzelf een God in de vorm van een “gouden kalf” gemaakt. Het volk was het wachten moe op Mozes en de zaken van God en zij hadden besloten een gezamenlijk idool te aanbidden, namelijk het gouden kalf. De toorn van Mozes ontstak, hij wierp de tafelen van zich af. Hij nam het gouden kalf dat het volk had gemaakt, verbrandde het in vuur en vermaalde het totdat het klein werd en strooide het op het water en deed het de kinderen van Israël drinken. Dit is het eerste recept dat in de geschiedenis van de mens gegeven is, colloïdaal goud.

Wil je meer te weten komen over Colloïdaal zilver en/of goud? Zoek de juiste kanalen via het internet en al je vragen kunnen worden beantwoord.

Bron:
meditech europe

Advertenties