Superfruits

Klik hier om superfruits te bestellen >>>
Goji bessen (200 gram)

Onder superfoods en superfruits vallen voedingsmiddelen die tien of meer unieke eigenschappen bezitten en niet slechts 1 of 2.
Ze zijn een specifieke verzameling eetbare, supervoedzame planten die niet geheel te classificeren zijn als voedsel, maar ook niet geheel zijn onder te brengen als medicijnen.
Het is een verzameling van de krachtigste, meest supergeconcentreerd en supervoedzame voedingsmiddelen ter wereld; ze leveren meer waar voor je geld dan ons gangbare voedsel.
David Wolfe beschrijft in zijn boek (Superfoods, voedsel en medicijn van de toekomst) o.a. dat superfoods en superfruits extreem smakelijk en bevredigend zijn. Verder geeft hij een heleboel redenen (die wij hier niet mogen noemen) waar ze voor dienen en waarom ze een optimale keuze zouden kunnen zijn.
Superfoods en Superfruits voldoen ruimschoots aan de behoefte aan eiwitten, vitaminen en mineralen, glyconutriënten (essentiële suikers in de vorm van polysachariden), essentiële vetten en nog veel meer.

Het liefst zouden we een veel uitgebreidere beschrijving geven over de werking van de superfoods en superfruits, maar i.v.m. de Codex Alimentarius is dat niet toegestaan en wettelijk verboden.

Bron:
Superfoods, voedsel en medicijn van de toekomst by David Wolfe (boek)

Superfoods en superfruits
acai-bessencamu camu-bessenchlorellacranberriesgoji bessenmacamoerbeienpropolisrauwe cacaospirulinatarwegras

Advertenties