De overheerlijke biologische Amandelcake van Liesbeth !

Benodigdheden:
– 200 gram Amandelmeel
– 50 gram Palmsuiker
– 1 eetlepel kaneel
– 50 gr kokosolie ( gesmolten)
– 4 eieren
– snufje Keltisch of Himalayazout
– 50 ml kokosmelk of kookroom
– kneepje citroensap
– flinke theelepel bakingsoda of wijnsteenpoeder

Oven op 180 graden

Dit is voor mij een basiscake die ik dan vul met: ongezwavelde abrikozen, rozijnen, dadels worteljullienne, goijbessen, kokossnippers. Ook geraspte appel is er erg lekker doorheen. Wat vulling betreft mag een ieder zijn eigen fantasie gebruiken.

Cake bakken 70 minuten.
De eerst helft van de tijd cake afdekken met alufolie.

Voor vragen kun je me bellen of mailen (telefoonnummer of e-mailadres op aanvraag).

Eet smakelijk!

Groetjes,
Liesbeth

Advertenties