Resonance – Beings of Frequency

De documentaire ‘Resonantie’ onthult de schade die we toebrengen door te leven in een oceaan van kunstmatige draadloze frequenties.

Zo’n twee miljard jaar geleden ontstond er leven op onze planeet. Een planeet met een natuurlijke frequentie. Terwijl het leven evolueerde, stemde het zich af op deze frequentie.

Tegen de tijd dat de mens op aarde verscheen werd een buitengewone relatie verbroken. Een relatie die de wetenschap nog maar net leert begrijpen.

Instructies
Uit onderzoek blijkt dat blootstelling aan deze frequentie voor ons van essentieel belang is. De frequentie beheerst onze mentale en fysieke gezondheid, synchroniseert onze circadiaanse ritmes, helpt ons immuunsysteem en versterkt ons gevoel van welbehagen.

We worden niet alleen omringd door natuurlijke frequenties, ons lichaam zit er ook vol mee. Onze cellen communiceren met behulp van elektromagnetische frequenties, ons brein zendt een constante stroom van frequenties uit en ons DNA geeft instructies met behulp van frequentiegolven. Zonder deze frequenties zouden we geen seconde kunnen bestaan.

Celniveau
Het kostte miljarden jaren om dit kwetsbare evenwicht te perfectioneren. In slechts 25 jaar tijd is de harmonie echter drastisch verstoord. De mens leeft in een oceaan van kunstmatige frequenties die overal om ons heen zijn.

Voor het blote oog is er niets met de aarde aan de hand, maar op celniveau vindt een grote verandering plaats die we nog maar net beginnen te zien en te voelen.

Flatfrogfilms.com

Advertenties