Trancedans zondag 26 augustus

‘Een Lichtreis in het donker’

Trancedans is een geblinddoekte dans.
Je ogen zijn tijdens deze dans afgeschermd door een blinddoek of mindfold en daarmee sluit je je af voor de buitenwereld. Je kunt de andere dansers niet zien en omdat zij jou ook niet kunnen zien, valt de sterk afleidende prikkel van ‘zien en gezien’ worden helemaal weg.
Om deze reden zal je tijdens deze dans meer bewust worden van jezelf en meer in verbinding komen met je innerlijk leven.
Hoe de ervaring zal zijn is van te voren niet te voorspellen. Het zal voor iedereen anders zijn en het zal zeker ook iedere keer weer een nieuwe ervaring zijn.

Iedere Trancedans is een nieuw avontuur!

Je kunt een thema wat op dit moment speelt in je leven uitnodigen in de dans, intentie. Trancedans is zeer geschikt om inzicht te krijgen over een bepaald levensthema. Even krachtig en zeker ook verrassend is om er ook helemaal open in te gaan en te vertrouwen dat datgene aan je voorbij zal komen wat nu voor jou van toepassing is in je leven.

In samenwerking met Mirjam Papenburg van http://www.ademvuur.nl en met Caroline Speklé van http://www.beyond-illusion.nl

Datum: zondag 26 augustus 2018
Tijd: 14:00 uur (inloop 13:45 uur)
Locatie: ceremonieruimte Beyond Illusion
Adres: Meijnerswijk 23 in Arnhem
Bijdrage: 25 euro
Meenemen: mindfold of blinddoek
Aanmelden: via Caroline Speklé van Beyond-illusion: info@beyond-illusion.nl

Advertenties