Dansen!

‘DANS alsof niemand je ziet OF alsof iedereen je ziet’

Beweeg je Leven staat voor VRIJ dansen.
Dansen alsof je niet gezien wordt of juist alsof iedereen je ziet. Op je eigen unieke wijze en geheel op jouw eigen tempo expressie geven aan de impulsen die van binnenuit naar buiten willen komen. Als een kind dat muziek hoort en spontaan begint te bewegen…
Vrij Dansen kent geen vorm, doel of voorwaarden en ze gaat voorbij aan de oordelen ‘goed’ of ‘niet goed’. Ze is onvoorwaardelijk en dat kan in het begin best ‘spannend’ zijn en je kunt jezelf hierin tegenkomen. Maar als je doorzet, dan zal je merken dat je steeds meer zal kunnen dansen vanuit je authentieke zelf en dit brengt een hoge dosis aan innerlijke vreugde en vrijheid met zich mee!
Zodra lichaam & geest vrij zijn van spanningen en/of negatieve overtuigingen, dan zal ook de verbinding met het hogere voelbaar zijn en word je ontvankelijk voor nieuwe levensinzichten.
Voel je welkom om je eigen ritme te komen ontdekken ♥

Als je meer wilt lezen over het ontstaan van Beweeg je Leven, klik dan hier.

Werkwijze
Er wordt door ons team veel aandacht besteed aan het creëren van een veilige en ontspannen sfeer. Een omgeving waarin je je thuis kunt voelen en waar ruimte en aandacht is voor elkaar.
Voordat we daadwerkelijk de dans ingaan, doen we eerst een deelronde en een lichte warming-up. Zo ga je op je gemak en vanuit een goede gronding de dans in. Na de dans is er ruimte voor het delen van ervaringen onder het genot van een kopje thee.

11091508_1605836209696361_9181647445087891972_n

‘Dansen is plezier, ontspanning, verdieping en vrijheid’

Beweeg je Leven organiseert diverse dansbijeenkomsten op verschillende locaties. Hou de agenda dus in de gaten!

VRIJ DANSEN
Een zeer prettige en ontspannende dansactiviteit voor iedereen geschikt die ervan houdt om op zijn of haar eigen manier te dansen.
Ervaring leert dat het iedere keer weer een feestje is om vrij te kunnen dansen!
Kijk in de agenda voor data, locatie en tijden.

Trancedans
Trancedans is dansen met een blinddoek om. Je ogen zijn tijdens deze dans afgeschermd door een blinddoek of mindfold en daarmee ben je afgesloten voor de buitenwereld. Je kunt de andere dansers niet zien en omdat zij ook geblinddoekt zijn, zien ze jou ook niet. De sterk afleidende prikkel van ‘zien en gezien’ worden valt helemaal weg en daardoor kom je in verbinding met jezelf, met je innerlijke wereld. Hoe de ervaring zal zijn is van te voren niet te voorspellen. Het zal voor iedereen anders zijn en het zal zeker ook iedere keer weer een nieuwe ervaring zijn. Dit maakt iedere Trancedans mystiek en avontuurlijk!
Je kunt van te voren een thema of intentie kiezen waarmee je de dans in gaat. Wat even krachtig werkt is om helemaal open de dans in te gaan en het gewoon te laten gebeuren. Open staan voor wat er komt en erop vertrouwen dat je datgene zal ervaren wat nu voor jou van toepassing is.
Trancedans is zeer geschikt voor mensen die zich even helemaal willen ontspannen en ontladen. Ook voor wie verdieping zoekt en/of inzicht wil krijgen in zichzelf of over een bepaald levensthema.
Klik hier om te zien wanneer de eerstvolgende Trancedans is.

Goed om te weten
Alle dansactiviteiten zijn in principe voor iedereen toegankelijk. Mocht je gezondheids- en/of psychische problemen hebben dan vragen we je om dit vooraf met ons te bespreken.
Danservaring is niet nodig, we hebben geen leeftijdsgrens en zowel mannen als vrouwen zijn welkom. Het is aan te raden om laagjes en loszittende kleding te dragen waarin je vrij kunt bewegen. En je kunt een flesje water meenemen voor de dorst.

Klik hier om de ervaring van andere mensen te lezen!
Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons bereiken via beweegjeleven@gmail.com of op 06-45496217 (Emmy).

Like us on Facebook !
11540912_1631585227121459_2274113946036905419_n

Advertenties